badkamerinrichting badkamer badkamers badkamermeubels
badkamerinrichting badkamer badkamers badkamermeubels
badkamerinrichting badkamer badkamers badkamermeubels
badkamerinrichting badkamer badkamers badkamermeubels
WANDEL BINNEN VIA ONZE VIRTUELE TOUR

Stijlvolle badkamerinrichting

Nood aan een nieuwe of vernieuwde badkamer? Bij ARTENIC kan je terecht voor het ontwerp en/of de uitvoering van moderne badkamers. Zowel voor nieuwbouwwerken als voor renovaties van badkamers kan je een beroep doen op de expertise van ARTENIC. We voeren elk project en elke badkamerinrichting met de nodige passie uit!

Totale of gedeeltelijke badkamerinrichting

Het ontwerp en de volledige uitvoering van badkamers realiseren, enkel een ontwerp uittekenen voor een nieuwe badkamerinrichting, of een ontwerp maken en dat deels uitvoeren: voor al deze projecten staat ARTENIC voor je klaar. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je graag je bad of andere badkamermeubels wil behouden, dan integreren we die in het plan en ontwerpen we een badkamerinrichting rond die badkamermeubels. Misschien wil je wel enkel de elektriciteitswerken of sanitaire werken van je badkamer overhandigen aan een expert als ARTENIC, ook dat kan! Of heb je liever gewoon alleen een ontwerp op tafel dat je een moderne kijk geeft op je badkamerinrichting en waar je later nog mee aan de slag kan?

Bij ARTENIC kan je terecht voor het ontwerp en/of de uitvoering van moderne badkamers.
Professioneel afgewerkte badkamerinrichting.

Vraag ernaar en ARTENIC speelt het klaar. Wat we het liefste doen is natuurlijk nieuwe badkamers ontwerpen, verbouwen én inrichten van A tot Z. Dan wordt er een gedetailleerd ontwerp uitgewerkt, verzorgt ARTENIC de nodige verbouw- en breekwerken, plaatsen we de juiste badkamermeubels en werken we de badkamer tot in de puntjes af. Van ontwerp tot uitvoering, een badkamer inrichten doen we altijd met passie!

 

Professioneel afgewerkte badkamerinrichting

Samen met de klant beslissen we welke badkamermeubels, gordijnen, verlichting en kleuren er in de badkamer komen. Alle elementen in de badkamer worden zo goed mogelijk op elkaar afgestemd, zodat er een evenwichtige badkamerinrichting ontstaat. Daar krijg je bovendien professioneel kleur- en lichtadvies bij van ARTENIC. Bij een mooie afwerking van badkamers horen uiteraard ook de juiste materialen. We stellen altijd enkele duurzame, sterke materialen voor die zich ideaal lenen voor een badkamerinrichting, waarna we samen de beste keuze maken. Op die manier kunnen we elke badkamer inrichten volgens de wensen van de klant én het advies van experten.

Badkamerinrichting met oog voor detail

Wat is een goede hoogte om de douchekop te hangen? Welk soort bakje of tabletje nemen we om je shampoo en dergelijke op te zetten in de douche? Welke kapstok voor handdoeken plaatsen we waar in de badkamer? De wc-rol, waar komt die het beste in badkamers? Zijn ingebouwde muziekboxen een interessant idee? Een badkamerinrichting door ARTENIC laten uitvoeren, dan denken we ook aan de details!

Een badkamerinrichting van ARTENIC

Een grote of kleine badkamer, oude of nieuwe badkamers: ARTENIC tekent telkens een interessante, stijlvolle badkamerinrichting uit op maat van jouw wensen! Een knap ontwerp, professioneel kleur- en lichtadvies, de nodige breekwerken, de juiste badkamermeubels, noodzakelijke details, …: ARTENIC staat garant voor een piekfijne badkamerinrichting. We gaan zelfs nog een stapje verder door een mobiele badkamer ter beschikking te stellen tijdens de renovatiewerken! Wanneer je badkamer heringericht wordt, en je er elke dag toch nog graag fris en proper uitziet, kan je in deze mobiele badkamer een zalige douche nemen, eventjes naar het toilet gaan of je tanden poetsen. ARTENIC denkt werkelijk aan alles!

Badkamerinrichting met oog voor detail.
badkamerinrichting badkamer badkamers badkamermeubels nieuwe badkamers