keukens keuken keukens op maat keukens ontwerpen
keukens keuken keukens op maat keukens ontwerpen
keukens keuken keukens op maat keukens ontwerpen
keukens keuken keukens op maat keukens ontwerpen
WANDEL BINNEN VIA ONZE VIRTUELE TOUR

Knappe keukens op maat gemaakt

Je bent aan het bouwen of renoveren. Je zoekt nog een mooie keuken of je wenst je oude keuken eens goed onder handen te nemen… De oplossing? De hulp inschakelen van ARTENIC, jouw keukenspecialist! Of het nu over gloednieuwe keukens gaat, of enkel een nieuw keukenwerkblad: beide zijn mogelijk bij ARTENIC. Van ontwerp tot uitvoering staan we voor je klaar. Maak kennis met de moderne keukens van ARTENIC!

Maak kennis met de moderne keukens van ARTENIC!

Gepersonaliseerde keukens

Keukens zijn niet zomaar een paar keukenkasten en wat keukenapparatuur bij elkaar. Bij ARTENIC zorgen we ervoor dat een keuken volledig aansluit bij de wensen van de klant en de interieurstijl. Daarom trekt ARTENIC samen met jou door de toonzaal om, onder andere, een mooie spoelbak en kraan uit te kiezen, en de juiste keukenapparatuur te selecteren. Je kan daarbij kiezen uit een groot aanbod aan keukenapparatuur, allemaal van kwaliteitsvolle merken, zoals Küppersbusch, Miele en Siemens. Naast de noodzakelijke benodigdheden in een keuken, bepalen we ook samen de verdere, totale keukeninrichting.

We bekijken dus welke gordijnen, keukenstoelen, tafel en vloer het beste passen in de ruimte. ARTENIC gaat zelfs nog een stapje verder en besteedt ook aandacht aan leuke, praktische details, zoals bijvoorbeeld muziekboxen in de muur of een ingebouwde waterkoker. Keukens ontwerpen gebeurt bij ARTENIC dus volledig op basis van de wensen van de klant!

Keukens ontwerpen met ARTENIC

Bij ARTENIC werken we alle keukens op maat uit. Dat wil zeggen dat we voldoende tijd nemen om alle opties te overlopen, wat resulteert in een doordacht keukenontwerp! We vertrekken daarbij altijd vanuit de functie van de keuken, en niet vanuit het plan van de architect. Op die manier gaan we keukens ontwerpen die afgestemd zijn op de wensen van de klant én die praktisch zijn ingericht. Het gaat dus niet om standaardkeukens zoals men die kan kopen in de vele keukenwinkels, maar om echte keukens op maat. We werken bovendien altijd op basis van het vooropgestelde budget. Heb je geen idee van je keukenbudget? Dan vertrekt ARTENIC vanuit het ontwerp en geven we steeds een prijsinschatting mee.

Bij ARTENIC zorgen we ervoor dat een keuken volledig aansluit bij de wensen van de klant en de interieurstijl.
Voor het ontwerp van de keukens werken we bij ARTENIC met hedendaagse materialen van uitstekende kwaliteit.

Moderne keukens met hedendaagse materialen

Voor het ontwerp van de keukens werken we bij ARTENIC met hedendaagse materialen van uitstekende kwaliteit. Voor werkbladen kiezen we bijvoorbeeld voor Dekton of composiet, beide duurzame, sterke en vlekbestendige materialen. Maar ook het onderhoudsvriendelijke Corian is mogelijk, zowel voor werkbladen als voor deuren en kasten. Gaat je voorkeur eerder uit naar gelakt laminaat of fineerhout, dan realiseren we je keukenkasten en –deuren in het gewenste materiaal. Door dergelijke hedendaagse materialen in onze keukens te verwerken, creëren we een moderne en tijdloze look.

Moderne keukens op maat

Voor professioneel ontworpen keukens zit je goed bij ARTENIC in Meerhout. We verzorgen het ontwerp en de uitvoering van je nieuwe keuken van A tot Z. Laat je liever alleen een ontwerp uittekenen door ARTENIC en zorg je zelf voor de uitvoering? Dat kan ook! Contacteer ons op het nummer 014/32 32 27 en je weet meteen wat ARTENIC voor jou en je keuken kan betekenen.

keukens keuken keukens op maat keukens ontwerpen moderne keukens