meubelen interieur meubelen interieur meubelen op maat
meubelen interieur meubelen interieur meubelen op maat
meubelen interieur meubelen interieur meubelen op maat
meubelen interieur meubelen interieur meubelen op maat
WANDEL BINNEN VIA ONZE VIRTUELE TOUR

Moderne meubelen bij ARTENIC

Een mooie, lange eettafel, een praktische bureau, een paar leuke zetels, een tafel om rond te vergaderen, en uiteraard ook een set knappe stoelen… Meubelen zijn onmisbaar en zorgen voor comfort bij je thuis en op het werk. Op vlak van design en uitwerking zijn de mogelijkheden echter oneindig, daarom is het aanbod aan meubelen bij ARTENIC ook zo gevarieerd.

Exclusieve meubelen op maat.

Exclusieve meubelen op maat

Kom je bij ARTENIC langs voor een bureau, een dressing of een tafel? Dan maken we die meubelen op maat van jouw wensen en interieur. We tekenen daarvoor een uniek ontwerp uit, en zorgen ook voor de uitvoering van het meubel als de klant dat wenst. Heb je al een ontwerp van de meubelen die je in je interieur wilt plaatsen? Dan kan ARTENIC ook enkel de uitvoering verzorgen. Jij vraagt, wij ontwerpen en/of voeren uit! Zetels en andere zitmeubelen maken we daarentegen niet op maat. Daarvoor werken we samen met enkele kwaliteitsvolle leveranciers, zoals bijvoorbeeld Indera, Capdell, Kristalia, Diadesi en Kymo. 

Laat je verleiden door de topkwaliteit van deze meubelen en tover je interieur om tot een echt pareltje

 

Kies de look van je nieuwe meubelen

We maken je meubelen op maat, en dat betekent dat je mee mag beslissen over de materialen en afwerking ervan. Ga je bijvoorbeeld voor een keuken in laminaat of fineerhout, een salontafel in massief hout of een haard in natuursteen: ARTENIC adviseert je over elk materiaal en de toepassingen ervan. Zo maak je altijd de juiste keuze! Om de meubelen verder volledig af te stemmen op je interieur, zijn er ook verschillende afwerkingen mogelijk, zoals mat gelakte of hoogglans meubelen. Samen overlopen we de opties en zoeken we naar de beste en mooiste oplossing!

Diverse design meubelen voor je interieur

Bij ARTENIC vind je meubelen voor je hele huis, of bedrijf. Een mooie, moderne bureau, een dressing voor in de slaapkamer, knappe keukenkasten, allerlei soorten tafels (zoals eettafels en salontafels) en noem maar op. Zet je een stap binnen bij ARTENIC, dan zorgen we ervoor dat het interieur van jouw huis of zaak van de gepaste meubelen wordt voorzien.

 

Moderne meubelen voor elk interieur

Voor een set mooie meubelen zit je dus goed bij de expertise en passie die ARTENIC op tafel legt. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie over onze exclusieve meubelen, en dan geniet je binnen de kortste keren van een opgefrist, modern interieur!

Moderne meubelen voor elk interieur.
meubelen interieur meubelen interieur meubelen op maat exclusieve meubelen