totaalinrichting totaalinrichting interieur interieur interieurontwerp
totaalinrichting totaalinrichting interieur interieur interieurontwerp
totaalinrichting totaalinrichting interieur interieur interieurontwerp
totaalinrichting totaalinrichting interieur interieur interieurontwerp
WANDEL BINNEN VIA ONZE VIRTUELE TOUR

Totaalinrichting van elk interieur

Is het tijd om de zolder en de slaapkamer eens aan te pakken? Ben je aan het bouwen en zou je graag een frisse kijk hebben op je toekomstige woonkamer en keuken? Wil je graag een interieurontwerp van een dressing die harmonieus overloopt in de badkamer? Mag de kelder wel iets meer worden dan opbergruimte? Dan zorgt ARTENIC voor een totaalinrichting van de ruimte(s) in kwestie.

Totaalinrichting van meerdere ruimtes.

Totaalinrichting van meerdere ruimtes

De expertise inroepen van ARTENIC voor een totaalinrichting, dat betekent dat we het volledige interieur van één of meerdere ruimtes onder de loep nemen, een interieurontwerp op maat uittekenen en dat, indien gewenst, ook uitvoeren. Of je nu enkel de keuken, slaapkamer of kinderkamer in een fris jasje wil steken; of het interieur van de keuken en de woonkamer mooi in elkaar wil laten overlopen, dan is een totaalinrichting van ARTENIC op zijn plaats. Elke ruimte richten we op een moderne, eigentijdse manier in; bij de totaalinrichting van meerdere ruimtes zorgen we telkens voor een evenwichtig geheel.

Totaalinrichting met kleur- en lichtadvies

Bij een totaalinrichting wordt er logischerwijze rekening gehouden met de afstemming van de kleuren en het licht op elkaar. Daarom biedt ARTENIC je professioneel kleuradvies wanneer we je huis inrichten. Dit advies kan gaan van de juiste verf voor de schilderwerken, over de kleur van de vloertegels, tot de materiaalkeuze voor de kasten en de zetels. We tonen je telkens enkele stalen zodat je een goed beeld krijgt van hoe de kleur of het materiaal er werkelijk uitziet. Behalve kleuradvies, geven we ook persoonlijk lichtadvies bij een totaalinrichting. Het resultaat wordt dus met andere woorden een echt interieur op maat.

Totaalinrichting met kleur- en lichtadvies.
Totaalinrichting van ontwerp tot uitvoering.

Totaalinrichting van ontwerp tot uitvoering

Schakel je ARTENIC in voor de totaalinrichting van één of meerdere ruimtes, dan voeren we dat uit van begin tot einde. We tekenen daarbij een interieurontwerp uit, integreren de juiste details en voeren het ontwerp dan ook uit. Dat geldt zowel voor nieuwbouw als voor renovaties, want voor beide realiseren we een totaalinrichting van het interieur.

 

Je huis inrichten? Met een totaalinrichting van ARTENIC!

Zou je dus graag het interieur van je woning of bedrijf onder handen nemen, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? 

ARTENIC biedt je een professionele en frisse kijk op de totaalinrichting van één enkele ruimte tot een volledige woning. Bel ons op het nummer 014/32 30 34 of stuur een mailtje naar info@artenic.be. Een knappe totaalinrichting en een modern interieur op maat worden dan speciaal voor je uitgewerkt!
totaalinrichting totaalinrichting interieur interieur interieurontwerp keuken