zitmeubelen moderne zitmeubelen design zitmeubelen interieur
zitmeubelen moderne zitmeubelen design zitmeubelen interieur
zitmeubelen moderne zitmeubelen design zitmeubelen interieur
zitmeubelen moderne zitmeubelen design zitmeubelen interieur
WANDEL BINNEN VIA ONZE VIRTUELE TOUR

Design zitmeubelen

Mooie zetels, design tafels, stijlvolle hoeksalons of knappe tapijten: bij ARTENIC kan je terecht voor allerlei moderne zitmeubelen. Maar ook andere meubelen en accessoires voor je interieur vind je bij ons. Ontdek hieronder hoe je jouw interieur naar een hoger niveau kan tillen met de (zit)meubelen van ARTENIC!

Kwaliteitsvolle zitmeubelen

Alle zetels, stoelen, zitbanken en hoeksalons die je bij ARTENIC kan kopen, zijn van superieure kwaliteit. Van Belgische makelij vind je bijvoorbeeld moderne zitmeubelen terug in ons aanbod van de merken Indera en Moome. Beide staan garant voor topkwaliteit, maar ontwerpen collecties met verschillende looks. Verder zijn er in ons assortiment ook design stoelen en krukken te vinden van, onder meer, het Italiaanse topmerk Kristalia en het Spaanse Capdell. Bij al deze meubelen kan men bovendien kiezen uit diverse soorten stoffen, kleuren en modellen, zodat elk interieur kan worden uitgerust met de gepaste zitmeubelen!

 Mooie zetels, design tafels, stijlvolle hoeksalons of knappe tapijten: bij ARTENIC kan je terecht voor allerlei moderne zitmeubelen.

Welke zitmeubelen passen in je interieur?

ARTENIC komt, indien gewenst, bij je thuis langs om de meest geschikte zitmeubelen en de juiste afmetingen te bepalen. We kijken dan ook meteen naar de stof of het leder dat het beste past binnen het interieur. Zou je graag willen weten hoe je de zitmeubelen nog meer tot hun recht kan laten komen in je interieur? Dan geeft ARTENIC bijkomend advies en laten we bijvoorbeeld zien hoe je met mooi behangpapier, een leuke staanlamp, een zacht tapijt of enkele gekleurde kussens de zetels of het hoeksalon nog extra kracht kan geven.

Welke zitmeubelen passen in je interieur?

Niet alleen zitmeubelen…

Maar ook andere meubelen vind je bij ARTENIC in Meerhout. Van het Belgische merk Diadesi verdelen we bijvoorbeeld exclusieve tafels in massief hout. De bijzondere ontwerpen en afwerkingen van deze tafels zorgen voor een stijlvolle look die bij velen wel in de smaak valt. Meubelen en zitmeubelen als tafels, stoelen en zetels zijn een praktische must voor elk interieur. ARTENIC besteedt echter ook aandacht aan de verdere inkleding en afwerking van een ruimte. Daarom verdelen we ook unieke tapijten van kwaliteitsmerken als kymo en nanimarquina. Tapijten met bijzondere prints, van diverse materialen en in interessante kleuren liggen je op te wachten…

Moderne zitmeubelen bij ARTENIC

Voor een moderne, tijdloze interieurstijl kom je aankloppen bij ARTENIC in Meerhout. We verdelen diverse soorten design zitmeubelen die pure kwaliteit uitstralen. In onze toonzaal kan je een deel van het aanbod met eigen ogen ontdekken. Wens je meer info over onze zitmeubelen of andere meubelen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ARTENIC!

zitmeubelen moderne zitmeubelen design zitmeubelen interieur meubelen