MENU

Een tijdloos interieur in terrazzo

Op zoek naar de naadloze vloer voor je inloopdouche, een spatwand die helemaal bij de vloer past of een trap die meteen indruk maakt in de inkomhal? Met terrazzo kan je alle kanten uit! Ontdek hoe de interieurarchitecten van ARTENIC het stijlvolle materiaal gebruiken om een droominterieur te realiseren bij jou thuis.

 

Contacteer ons

Terrazzo: een veelzijdige en slijtvaste bekleding

Terrazzo, ook bekend als granito, bestaat uit marmer-, arduin-, steen-of glaskorrels die in een zachte onderlaag gedrukt worden. Deze techniek heeft verschillende voordelen. Ten eerste is een terrazzo vloer bijzonder krasvast en naadloos, waardoor je topinterieur zijn klasse niet verliest. Daarnaast heeft terrazzo de tijdloze uitstraling en kwaliteit van natuursteen, maar niet de beperkingen. Je kiest én krijgt dus exact de terrazzo look die je wil. Twijfel je over de juiste kleur? De interieurarchitecten van ARTENIC staan je natuurlijk bij met persoonlijk advies!

Je kiest én krijgt dus exact de terrazzo look die je wil.

Terrazzo is Italiaanse charme in een moderne context

Als je bedenkt dat terrazzo populair was in de renaissance en tijdens de roaring twenties, dan weet je dat het een stijl is van welvaart en optimisme. Niet toevallig is het materiaal vandaag helemaal terug, en zie je het verschijnen in strakke interieurs en trendy badkamers. Bij ARTENIC begrijpen we helemaal waarom, en adviseren we je met plezier over interessante toepassingen van terrazzo voor jouw interieur!

Of nu je vloer, muur, bad of keukenaanrecht met terrazzo bekleed wordt, het unieke materiaal geeft je ruimte onmiddellijk een sublieme, authentieke look.

Terrazzo voor je vloeren, keuken, trap of badkamer

Of nu je vloer, muur, bad of keukenaanrecht met terrazzo bekleed wordt, het unieke materiaal geeft je ruimte onmiddellijk een sublieme, authentieke look. Daarom gebruiken de interieurarchitecten van ARTENIC terrazzo voor hun originele interieurontwerpen. Wil je de mogelijkheden graag van dichtbij bekijken? In de stalenkamer van ARTENIC doe je zeker inspiratie op!

De klasse van terrazzo in een ontwerp van ARTENIC

Op zoek naar een slijtvaste vloer of een stijlvolle badkamer? Dan is terrazzo een optie om zeker te overwegen! Vraag snel naar de suggesties van onze gediplomeerde interieurarchitecten, die het materiaal van binnen en van buiten kennen.

 

Contacteer ons

Laat je
inspireren.

Onze projecten
terrazzo interieurarchitecten terrazzo vloer terrazzo keuken terrazzo badkamer

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden