MENU

-->
Esthetisch
wooncomfort

GRATIS INTERIEURMASTERCLASS:

Door interieurarchitecte Ilse Van der Stappen.
Een nieuwe badkamer, keuken, woonruimte of zolderruimte? Hoe begin je eraan?

  • online masterclass
  • Nieuwe datum volgt binnenkort.
Ja, ik doe graag mee

Wil je je verouderde, lelijke of onpraktische keuken vernieuwen? Denk je al na over de badkamer in je nieuwbouw? Snakt je woonkamer naar gezelligheid en warmte en jij naar meer orde en structuur? Of heb je plaats te kort en is de zolder misschien wel de ideale ruimte om uit te breiden?

En vooral:
hoe begin je eraan?

Je huis moet een echte thuis zijn. En daarvoor wil je ver gaan. Heel ver. Maar hoe creëer je echte gezelligheid zodat je altijd jezelf kunt zijn? En hoe zorg je ervoor dat alle ruimtes die je wil vernieuwen functioneel worden ingericht en dan ook nog eens helemaal beantwoorden aan jouw smaakvoorkeuren?

Zoveel vragen … Het is duidelijk belangrijk dat je doordacht te werk gaat. Stap voor stap en vooral met kennis van zaken. Want elke ruimte verdient alle nodige aandacht om jouw droomruimte te worden.

Deelnemen

Verstandig (ver)bouwen begint hier

Tijdens de interieurmasterclass ontdek je alles over:

  • praktische indeling van je huis en de ruimtes erin
  • onderhoudsvriendelijke materialen
  • trends in je ontwerp
  • keukentoestellen, sanitaire toestellen of haard
  • ideale verlichting
  • aanpak van de praktische uitvoering van je project
  • en nog veel meer!
Ja, ik wil hier meer over weten

Je bron
van informatie

Creative Interior Specialist Ilse Van der Stappen heeft al honderden klanten naar hun droominterieur begeleid. Ze combineert haar jarenlange ervaring in interieurdesign, haar oog voor detail en haar neus voor functionele esthetiek in al haar projecten — klein én groot, altijd met hart en ziel.

Neem live deel en win!

Verwacht je aan een uiterst waardevolle interactieve masterclass boordevol tips & tricks en heel veel inspirerend beeldmateriaal!

Live deelnemen raden we écht aan. Je kunt jouw prangende vragen stellen én alleen dan maak je kans op de fantastische prijs: de workshop “moodboard interieur”.

Kan je toch niet aanwezig zijn op de live sessie? No problem! We sturen je achteraf de link, zodat je de sessie kunt herbekijken wanneer het je past.

Getuigenissen

"Zeer leerrijke webinar over de inrichting van de badkamer gevolgd. Deze werd gegeven door Ilse van Artenic zelf. De webinar bevat naast helder advies ook handige tips en trics, bruikbaar voor zowel renovatie als nieuwbouw. Extra uitleg over de huidige trends inbegrepen. Ook bestaat de mogelijkheid om tijdens het webinar vragen te stellen die steeds beantwoord worden, een heel waardevolle extra.

Eerder al een vlotte samenwerking gehad met Ilse van Artenic voor de inrichting van mijn appartement. Steeds bereikbaar om duidelijk advies te geven en na te denken over eventuele alternatieven indien dit nodig is. De afwerking is al even goed als het advies, tot in de puntjes in orde."

Brecht Hermans

“Ik heb gisteren de webinar met Ilse Van der Stappen gevolgd over de woonkamer. Het was zo leuk en overzichtelijk voorgesteld dat zelfs mijn man is blijven kijken tot het einde! Bedankt Ilse, je voelt dat je deze job met hart en ziel doet!”

Monique Vangoidsenhoven

“Ik heb zonet een webinar gevolgd bij Ilse Van der Stappen van ARTENIC over badkamer renovatie. Super professioneel gegeven. Veel waardevolle info meegekregen. Absolute aanrader!”

Karina Urbina

“We hebben de Webinar gevolgd over badkamers.
Ilse heeft dit erg goed aangepakt, duidelijke communicatie, veel nuttige info, uitleg over verschillende materialen. Ze deed dit op haar eigen enthousiaste manier, vrolijk, vol passie over haar werk. Ze kent haar stiel, heeft oog voor detail. En dit komt ook terug in de uitvoering van de werken door haar man Werner en zijn team, echt vakwerk,. Dit hebben we zelf mogen ervaren toen we onze gelijkvloers hebben laten renoveren. Mooi plan uitgewerkt door Ilse, vakmanschap door manlief. Nog geen moment spijt van gehad. Echt een aanrader.”

Carla Philipsen

“Gisteren heb ik het webinar 'Schep de ideale sfeer in je woonkamer' gevolgd. Wat een professionalisme en mooi webinar was dit. Doorspekt met allerlei tips van het kiezen van de vloer tot het licht.
(Nu snap ik waarom het warme LED licht die ik kocht, toch niet warm bleek te zijn. Dankjewel hiervoor, Ilse!) Ilse doet dit met volle overgave en heel veel flair. Je voelt en ziet dat ze enorm veel kennis heeft. De projecten die ze toont zijn dan ook prachtig. Een echte aanrader!”

Cathy Tavernier

Laat je
inspireren.

Onze projecten

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden