MENU

Stijlvolle badkamerinrichting

Zin in een eigentijdse badkamer? Bij ARTENIC kan je terecht voor het ontwerp én de uitvoering van moderne badkamers op maat. Met onze expertise en passie voor badkamerinrichting zit je goed voor al je nieuwbouwwerken en renovaties!

 

Contacteer ons

Totale of gedeeltelijke badkamerinrichting

Bij ARTENIC nemen we graag al je zorgen weg, door een unieke badkamerinrichting te ontwerpen en deze van A tot Z te realiseren. Spreekt een totaaloplossing je aan? Dan werken we een gedetailleerd plan uit, van de nodige breekwerken tot en met de afwerking. Organiseer je de uitvoering liever deels of volledig zelf? Geen enkel probleem! Ook in het vernieuwen van je badkamerinrichting ga je zo ver als je zelf wil. Misschien wil je graag je bad of toilet behouden? In dat geval integreren we die in het plan en ontwerpen we complementaire badkamermeubels op maat voor je. Jij vraagt, wij ontwerpen en voeren uit wat je wil!

Professioneel afgewerkte badkamerinrichting

Welke materialen, badkamermeubels en verlichting kies je voor je badkamer? Bij ARTENIC krijg je professioneel kleur- en lichtadvies en vinden we samen het juiste recept voor een evenwichtige badkamerinrichting. We stellen diverse duurzame en stijlvolle materialen voor die zich ideaal lenen voor een badkamerinrichting, want sublieme badkamers worden gebouwd met de beste materialen.

Bij ARTENIC denken we na over álle details van je badkamerinrichting!

Badkamerinrichting met oog voor detail

Wat is een goede hoogte voor de douchekop? Welk bakje of tabletje wil je om je shampoo op te zetten in de douche? Waar in de badkamer hangen we de kapstok voor je handdoeken, en hoe mag die eruit zien? Wat is de ideale plek voor de houder van je toiletpapier? Zijn ingebouwde muziekboxen voor jou een interessant idee? Bij ARTENIC denken we na over álle details van je badkamerinrichting!

 

Bovendien behoort ook een solid surface met naadloos verwerkte lavabo, douche en spatwanden tot de mogelijkheden. Meer weten? Neem dan zeker contact met ons op.

 

Een badkamerinrichting van ARTENIC voor iedereen

Grote of kleine badkamers, een strakke of elegante stijl: de interieurarchitecten van ARTENIC ontwerpen telkens een interessante, stijlvolle badkamerinrichting op maat van jouw wensen. Van de breekwerken tot de plaatsing van je zorgvuldig ontworpen badkamermeubels: we begeleiden je in elke stap van je badkamerrenovatie waarmee je geholpen wil worden. Wie dat wenst, kan tijdens de werken zelfs gebruikmaken van onze mobiele badkamer voor een heerlijke, zorgeloze douche! ARTENIC denkt aan alles, en bovenal aan jouw comfort!

 

Contacteer ons

Laat je
inspireren.

Onze projecten
badkamerinrichting badkamer badkamermeubels eigentijdse badkamer moderne badkamers

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden