MENU

Van visie tot realiteit: het belang van een interieurarchitect

Hoe zorg je ervoor dat alle ruimtes die je wil vernieuwen functioneel worden ingericht en dan ook nog eens naar jouw smaakvoorkeuren? Interieurarchitecte Ilse Van der Stappen van Artenic to the rescue! Tijdens haar masterclass ontdek jij hoe een interieurarchitect interactief aan de slag gaat met de ruimte die jij onder handen wil nemen.

De weg naar een interieurarchitect

Bij een nieuwbouw of verbouwing vinden we makkelijk de weg naar een architect, maar hoe vinden we de weg naar een interieurarchitect? Een interieurarchitect werpt een praktische blik op de mogelijkheden die de ruimte biedt en zorgt voor een zowel functionele als esthetische inkleding ervan.

 

 

Hoe begin je eraan?

Iedereen wil van zijn huis een echte thuis maken. Ga jij je badkamer vernieuwen of wil je een grondige make-over geven aan je woonkamer? In de gratis masterclass geeft interieurarchitecte Ilse Van der Stappen tips en tricks om je op weg te helpen naar je droomproject.

 

Tijdens de masterclass worden er tal van tips gegeven. Neem bijvoorbeeld de realisatie van een nieuwe badkamer. Heb je ooit al gedacht aan een haard tussen de slaapkamer en de badkamer? Ilse helpt je niet alleen met praktische tips, ze ondersteunt je ook esthetisch in het maken van de juiste keuzes.

Wit losstaand bad met gouden kraan.

Eerste hulp bij verstandig (ver)bouwen

Van functionaliteit tot verlichting en trends. Tijdens de masterclass ontdek je er alles over. Aan de hand van cases legt interieurarchitecte Ilse Van der Stappen uit hoe jij in samenwerking jouw droomproject kan waarmaken.

 

Hoe zorg je voor een praktische indeling van je huis? Welke materialen zijn onderhoudsvriendelijk of zorgen voor een trend in je ontwerp? Ilse helpt je ook bij het uitkiezen van keukentoestellen, sanitaire toestellen en extra’s zoals een haard om je huis nog meer sfeervol te maken. Voeg daar de juiste verlichting aan toe en je droomproject komt in zicht.

 

Neem deel aan de gratis interieurmasterclass en verwacht je aan uiterst waardevolle interactie boordevol tips en tricks én heel wat inspirerend beeldmateriaal. Artenic begeleidt je naar jouw droominterieur!

Laat je
inspireren.

Onze projecten
interieurmasterclass

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden