MENU

Totaalinrichting van ruimtes

Kriebelt het om iets te maken van je zolder? Ben je aan het bouwen en wil je graag een frisse kijk op je toekomstige keuken, woon- of slaapkamer? Wil je graag een interieurontwerp voor een dressing die harmonieus overloopt in je badkamer? Of mag de kelder wel iets meer worden dan een opbergruimte? ARTENIC zorgt met veel plezier en passie voor een totaalinrichting van de ruimte(s) die je onder handen wil nemen.

 

Contacteer ons

Totaalinrichting van één of meerdere ruimtes

Eén of meerdere ruimtes een nieuwe totaalinrichting geven? Je kan de expertise van ARTENIC inroepen voor een interieurontwerp op maat. Of het nu is voor je volledige interieur óf voor een deel ervan, al dan niet uitgevoerd door onze in-house interieurbouwers. Je keuken en woonkamer bij elkaar laten passen, of je bovenverdieping een homogene totaalinrichting geven? ARTENIC zorgt voor een modern, eigentijds en evenwichtig geheel.

Totaalinrichting met kleur- en lichtadvies

Voor een geslaagde totaalinrichting stem je de kleuren en verlichting in je woning op elkaar af. Daarom krijg je bij een interieurontwerp van ARTENIC persoonlijk lichtadvies en professioneel kleuradvies. Dat kan gaan van de juiste kleur voor de schilderwerken, tot de kleur van de vloertegels, en de materiaalkeuze voor de kasten en zetels. We tonen je telkens enkele stalen zodat je een goed beeld krijgt van hoe de kleur of het materiaal er in werkelijkheid uitziet. De totaalinrichting waar we samen toe komen is dus een modern interieur helemaal op maat van jouw woning en voorkeuren.

Totaalinrichting van ontwerp tot uitvoering

Een totaalinrichting van één of meerdere ruimtes kan van begin tot einde door ARTENIC worden gerealiseerd. Zowel bij nieuwbouw als renovaties verzorgen we je nieuwe interieur van het interieurontwerp tot de uitvoering (indien gewenst). Hierdoor kunnen we al in de plannen de juiste details integreren én verzekeren dat je totaalinrichting wordt uitgevoerd zoals voorzien.

Nieuw interieur? Ga voor een totaalinrichting door ARTENIC!

Wil je dus graag het interieur van je woning of bedrijf onder handen nemen, maar weet je niet goed hoe? ARTENIC biedt je een professionele en frisse kijk op de totaalinrichting van één ruimte tot je volledige interieur.

 

Contacteer ons

Laat je
inspireren.

Onze projecten
totaalinrichting interieur interieurontwerp modern interieur nieuw interieur

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden