MENU

Tijdloze interieurvormgeving

Een tijdloos, modern interieur? Ga langs bij ARTENIC voor een originele interieurvormgeving. Interieurtips van een gediplomeerde interieurarchitect, een gedetailleerd interieurontwerp en een professionele uitvoering: bij ARTENIC staat alles in het teken van verzorgde interieurs. Je interieurvormgeving is dan ook veilig in de handen van onze interieurarchitecten en -bouwers.

 

Contacteer ons

Interieurvormgeving onder het toeziend oog van een expert

Interieurvormgeving is een vak apart. Zonder de hulp en expertise van een professionele interieurarchitect draait een droomrenovatie vaak uit op een teleurstelling. De gediplomeerde interieurarchitecten van ARTENIC geven daarom handige interieurtips, tekenen een interieurontwerp op maat uit en zorgen voor een piekfijne afwerking van elke ruimte die jij in een nieuw jasje wil steken. Onze interieurvormgeving is steevast modern, tijdloos en gezellig, maar de voorkeuren van de klant staan uiteraard centraal.

Daarom nodigen we je uit in onze toonzaal, om samen met onze interieurarchitect de gepaste materialen, kleuren, verlichting en accessoires uit te kiezen. Kwaliteit staat steeds voorop, van de eerste tot de laatste stap van je (nieuwe) interieurvormgeving door ARTENIC.

Efficiënt interieuradvies bij elke interieurvormgeving

Kies je voor een interieurontwerp van ARTENIC, dan krijg je naast een ontwerp op maat ook persoonlijk interieuradvies. Welke kleuren passen bij de ruimte(s)? Hoe integreer je de verlichting? Welke tapijten passen bij de gekozen zetels? Het zijn vragen waar onze interieurarchitecten je met plezier interieuradvies over geven. We houden ook rekening met de onderhoudsvriendelijkheid van de materialen, meubelen en toestellen en geven je informatieve onderhoudsfiches mee voor bijvoorbeeld je keukentablet of douchegoot als je ze door ons laat plaatsen. Interieurvormgeving staat bij ARTENIC dus ook gelijk aan handige interieurtips en professioneel advies!

Interieurvormgeving door ARTENIC: meubelontwerp

Voor een knap interieurontwerp ben je bij ARTENIC al aan het goede adres, maar zelfs voor meubelen op maat kan je bij ons terecht. Onze interieurarchitecten tekenen je ideale tafel, dressing of keukenkast met een moderne, frisse blik en volledig op maat van jouw interieur. Richt jij je keuken, badkamer of woonkamer in met een interieurvormgeving van ARTENIC? Dan zorgen we dus ook voor gepersonaliseerde meubelen, als je dat wenst natuurlijk.

Een moderne interieurvormgeving

Zoek je een expert om de interieurvormgeving van je huis te realiseren? Denk dan aan ARTENIC. We tekenen een modern interieur voor je uit en geven je ook alle praktisch interieurtips die je nodig hebt.

 

Meer info over interieurvormgeving door ARTENIC?

 

Contacteer ons

Laat je
inspireren.

Onze projecten
interieurvormgeving interieurarchitect interieurtips modern interieur interieurontwerp

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden