MENU

Wat als sfeer ontbreekt in je woonkamer?

Een ruimte als je woonkamer komt pas goed tot haar recht als ze de juiste sfeer uitstraalt. Een evenwichtige interieurinrichting speelt daarbij een uiterst belangrijke rol. Wil jij je woonkamer tot leven brengen, zodat het een oase van rust en harmonie wordt? Lees dan zeker verder!

Juiste woonkamersfeer brengt rust

Wil je rust in je hoofd? Dan moet je die harmonie ook terugvinden in je leefomgeving. Teveel chaos in je woonkamer vertaalt zich onherroepelijk naar je brein. Wil je rust in je hoofd? Dan moet je die harmonie ook terugvinden in je leefomgeving. Teveel chaos in je woonkamer vertaalt zich onherroepelijk naar je brein. Erger jij je ook aan de haard waarin teveel stof heerst? Of de overvloed aan kabels die niet verborgen kunnen worden? Dan moet je werken aan de juiste sfeer in je woonkamer.

 

 


Zo verzoen je functionaliteit en esthetiek in je woonkamer.
Zet de eerste stap naar een woonkamer vol rust en harmonie.

Interieurarchitect brengt sfeer in je woonkamer

Als bewoner van je huis zie je vaak de mogelijkheden niet op een objectieve manier. Daarom doe je er dan ook goed aan om een onafhankelijke expert in te schakelen. Een interieurarchitect bekijkt je woonkamer met een open blik en schetst op een professionele wijze welke mogelijkheden je woonkamer biedt. Behalve voor een eigentijds ontwerp dat tegemoetkomt aan jouw vereisten en de ruimtelijke mogelijkheden optimaal benut, staat de interieurarchitect je ook bij in de praktische uitvoering van de nodige aanpassingswerkzaamheden.

Pijnpunten woonkamer weggewerkt

 

Lijkt het voor jou alsof de herinrichting van je woonkamer een onmogelijke zaak is? Dan brengt je interieurarchitect al meteen meer rust. Dankzij een uitgebalanceerd interieurontwerp dat esthetiek en functionaliteit naadloos verzoent, geniet je binnen de kortste keren van een woonkamer die de juiste sfeer oproept en waarin het altijd aangenaam vertoeven is.

 

Volg het woonkamer-webinar van Artenic!

 

Ben je ervan overtuigd dat de look-and-feel van je woonkamer stukken beter kan, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is het webinar ‘Schep de juiste sfeer in je woonkamer’ van Artenic de perfecte eerste stap! Interieurarchitect Ilse Van der Stappen vertelt tijdens het webinar welke functies een woonkamer heeft en hoe je die met elkaar verzoent. Tegelijk laat ze je inzien dat een interieur pas af is als alle elementen kloppen. Met een reeks heldere praktijkvoorbeelden zie je hoe het anders kan en welke sfeerbrengers zoals een haard of de juiste verlichting geïntegreerd kunnen worden. En verneem je meer over de zaken waarmee je moet rekening houden bij de praktische uitvoering van de aanpassingswerken.

 

Zet vandaag nog de eerste stap naar jouw ideale woonkamer en schrijf je nu in voor het gratis webinar ‘Schep de juiste sfeer in je woonkamer’!

Laat je
inspireren.

Onze projecten
woonkamer woonkamer interieurarchitect interieurinrichting woonkamer interieurarchitect

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden