MENU

Sterk teamwerk,
sterke interieurs

Artenic brengt droominterieurs tot leven. Want woonruimtes creëren waarin de bewoners zich 100 % thuis voelen, daarvan maakt ons hart een sprongetje. De sleutel tot een geslaagd interieur? De ultieme combinatie van vakmanschap en interieurvormgeving. En dat met een belangrijke gemeenschappelijke deler: kwaliteit leveren.

Werken bij Artenic

Om de perfectie te bereiken in de woondromen van onze klanten, hebben we ijzersterke teamleden nodig. Stuk voor stuk waardevolle individuen die hun plek vinden binnen Artenic en die aansluiten bij onze kernwaarden. Want samen staan we sterk.

Ontdek onze vacatures

Passie

Terechtkomen in een gemotiveerd team met een passie voor interieur en een aanstekelijk enthousiasme, dat is goud waard. Een bedrijf bovendien waar je intern kan doorgroeien en waar je waardering krijgt. Want wij zijn dankbaar voor het talent dat we in huis hebben.

Expertise

De kans krijgen om je expertise te verfijnen vinden we belangrijk. Daarom zetten we actief in op bijscholing en opleiding. Door onszelf continu te verbeteren, leggen we de lat steeds waar onze klanten dat van ons verwachten.

Kwaliteit

Om kwaliteit te leveren heb je naast de nodige vakkennis ook de juiste tools nodig. Snappen we bij Artenic. Daarom werk je bij ons met degelijk materiaal, van gereedschap tot computers. Alles om het werk efficiënter te laten verlopen en de kwaliteit te garanderen.

Verbondenheid

In onze Artenic familie staan eerlijkheid en openheid centraal. Want een warme en persoonlijke aanpak doet wonderen. Net als een bijzonder groepsgevoel. Dat stimuleren we door samen grote en kleine overwinningen te vieren en door activiteiten in te plannen om aan de teamgeest te bouwen. Want een gelukkig team is een topteam.

Fierheid

Onze fierheid vertaalt zich in alles wat we doen. Van de orde en netheid waarmee we werken tot de manier waarop we communiceren met klanten en elkaar. Alles gebeurt zorgvuldig en met liefde. Gevolgd door een gevoel van voldoening bij de oplevering van elk project. Ja, bij Artenic zijn we fier op de realisaties en het vakmanschap van ons team.

Ons team
vertelt ...

“Projecten van A tot Z mogen realiseren geeft me veel voldoening, omdat ik het eindresultaat perfect kan vergelijken met het interieur waarmee we begonnen. Bovendien kom ik elke dag met plezier naar het werk. Ja, daar zitten de toffe sfeer en de leuke collega’s zeker voor iets tussen.”

Yuri, bouw
5 jaar in dienst

“Door telkens uitdagende projecten te mogen verwezenlijken, word ik aangemoedigd om elke dag opnieuw het beste van mezelf te geven. En wat ben ik trots als ik zie dat het resultaat beter is dan wat de klant ooit had durven dromen.”

Bjorn, bouw
10 jaar in dienst

“Artenic biedt me een afwisselende job waarin ik samen met fijne collega’s de mooiste interieurs mag creëren. Ik hoop dat ik dit nog lang mag doen.”

Michael, bouw
5 jaar in dienst

Werken bij Artenic,
dat is ...

  • 20 jaar expertise
  • Meer dan 3.600 gelukkige klanten
  • 52 teammomenten per jaar
  • Maandelijks ½ dag opleiding per teamlid
  • Jaarlijks 1 verjaardagslunch per medewerker met het ganse team
  • Elk jaar een leuk feestje om het bouwverlof in te zetten

Kijk mee achter de schermen

“We sporen elkaar aan om gepassioneerd in onze job te staan en fier te zijn op ons vak. Een groep van gelijkgezinde zielen wiens enthousiasme aanstekelijk werkt.”

Ilse Van der Stappen, zaakvoerster

“Een positieve en oplossingsgerichte attitude, dat verwachten wij van jou en mag jij ook van ons verwachten.”

Werner Verwerft, zaakvoerder

“We houden niet van stilstaan. Verandering ontvangen we met open armen, want nieuwe inzichten tillen ons werk naar een hoger niveau.”

Ilse Van der Stappen, zaakvoerster

“Kwaliteit staat er binnen Artenic voor dat ieder detail van onze werking tot in de puntjes is verzorgd. We streven naar stiptheid en perfectie.”

Werner Verwerft, zaakvoerder

“Onze keuze bij aanwerving is mede gebaseerd op fierheid. Vaardigheden kunnen we ons team immers bijbrengen, maar fierheid zit ingebakken in de ziel.”

Werner Verwerft, zaakvoerder

“Onze medewerkers mogen zelf hun projecten opleveren. Op die manier kunnen zij hun geleverde werk met de nodige fierheid presenteren.”

Ilse Van der Stappen, zaakvoerster

Laat je
inspireren.

Onze projecten

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden