MENU

Moderne meubelen van hoge kwaliteit

Een prachtige, lange eettafel, een praktisch bureau, een paar leuke zetels of een imposante vergadertafel met een set knappe stoelenMeubelen zijn bepalend voor het design en comfort van je woon- of werkruimte, en geven hen een typische eigenheid. Daarom gaan we bij ARTENIC tot het uiterste om de meubelen te vinden die perfect bij je passen.

 

Contacteer ons

Diverse designmeubelen voor je interieur

Bij ARTENIC vind je meubelen voor het hele huis of bedrijf, van een praktische tafel voor je bureau, tot een dressing voor in de slaapkamer, knappe keukenkasten voor in de keuken, eettafels, salontafels en noem maar op. Tijdens de samenwerking vinden we gegarandeerd de gepaste meubelen voor het interieur van jouw zaak of woning.

 

Exclusieve meubelen op maat

Zoek je een superieure tafel, zetel of dressing om je interieur compleet te maken?

Bij ARTENIC kan je kiezen uit een gevarieerd aanbod aan exclusieve meubelen. De kwaliteitsvolle zitmeubelen van Indera, Capdell, Kristalia, Diadesi en Kymo zijn bijvoorbeeld pareltjes voor je nieuwe, hedendaagse interieur. Maar dat is nog niet alles. Heb je specifieke wensen of vereist je ruimte een oplossing op maat? Dan tekenen we speciaal voor jou een unieke kast of tafel uit, eentje die we ook volledig voor je kunnen maken. Jij vraagt, wij ontwerpen en/of zorgen voor de uitvoering door onze ervaren interieurbouwers!

Kies de look van je nieuwe meubelen

Kies je voor meubelen op maat, dan heb je niet alleen de vorm in de hand, maar natuurlijk ook de materialen en afwerking ervan. Ga je bijvoorbeeld voor een keuken in laminaat of fineerhout, een salontafel in massief hout of een haard, afgewerkt in natuursteen? En kies je voor mat gelakte of hoogglans meubelen? Samen overlopen we de opties en zoeken we naar de beste en mooiste oplossing voor je interieur!

Moderne meubelen voor elk interieur

Op zoek naar moderne meubelen van indrukwekkende kwaliteit? De ideale stukken vinden voor jouw interieur is onze passie en expertise. Aarzel niet om contact op te nemen met ARTENIC voor meer informatie over onze exclusieve meubelen. Binnen de kortste keren geniet je zelf van een opgefrist, modern interieur!

 

Contacteer ons

Laat je
inspireren.

Onze projecten
meubelen moderne meubelen exclusieve meubelen designmeubelen modern interieur

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden