MENU

Maatmeubelen maken je interieur uniek

In veel winkels vind je tegenwoordig prachtige meubels in alle materialen en stijlen. Toch vind je niet altijd het meubel dat helemaal in jouw bestaande interieur past. Met maatmeubelen is dat euvel meteen van de baan. Want maatmeubelen zijn helemaal uniek en passen precies in die gekke hoek of tussen de trap en de deur. Bovendien tillen ze je interieur meteen naar een hoger niveau. En ondertussen benut jij elke ruimte die je hebt. Maatmeubelen zijn de ideale oplossing!

Maatmeubelen: schoonheid zit in de details

Bij de inrichting van je woning is elk detail van belang. Van de dikte van de poten van je eettafel en de sfeerverlichting in je badkamermeubel tot het greeploze kastsysteem en het aangepaste beslag van je wandkast. Daarom zijn maatmeubelen zo interessant: je creëert een leefomgeving die helemaal aansluit bij je noden, voorkeuren en persoonlijkheid. Maatmeubelen bieden je volledige vrijheid, waardoor je echt alles kunt halen uit elke ruimte – ondanks dat schuine plafond of die krappe ruimte onder de trap.

Want maatmeubelen zijn helemaal uniek en passen precies in die gekke hoek of tussen de trap en de deur.
Jouw maatmeubelen worden meteen een echte eyecatcher!

Een unieke stijl dankzij maatmeubelen

Zoals de naam zegt, zijn maatmeubelen volledig op maat van jouw interieur. De kleur, de vorm, de afwerking: je kiest alles helemaal zelf. Die stijlvolle wandkast in de hal, die overzichtelijke dressing en dat ruime bureau vind je nergens anders. Zo creëer je de sfeer en stijl die jij verkiest. Gedaan met tientallen meubelwinkels afschuimen. Je interieurarchitect ontwerpt jouw perfecte maatmeubelen. Die sluiten dan ook naadloos aan bij de rest van je interieur.

 

Jouw maatmeubelen zetten de toon

Met maatmeubelen kies je helemaal hoe je interieur eruit ziet. Je kiest de kleuren en zorgt voor een leuk contrast. Hou je meer van ton sur ton? Dat kan ook natuurlijk! Je bedenkt een handige vorm om elke ruimte optimaal te benutten. Met lades, een hoekkast, een boekenplank. De mogelijkheden zijn legio. Jouw maatmeubelen worden meteen een echte eyecatcher! Of creëren een gevoel van ruimte doordat ze onopvallend in je muren opgaan.

 

Interesse in maatmeubelen? Kom langs bij ARTENIC en ontdek de mogelijkheden. Wij denken mee na over het beste maatmeubel voor jouw interieur.

Laat je
inspireren.

Onze projecten
maatmeubelen interieur inrichting woning interieurarchitect maatmeubelen interieur

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden