MENU

Dit is een interieurarchitect niét

Een interieurarchitect is meer dan de dame of heer van de mooie interieurplaatjes. Veel meer! In deze inspiratietip laten we je zien wat een interieurarchitect niet is. Zo krijg je meteen ook een goed beeld van de meerwaarde die hij of zij biedt.

Een interieurarchitect is geen stylist

Mensen hebben vaak de neiging om een interieurarchitect te verwarren met een stylist of vormgever. Uiteraard heeft een interieurarchitect zeker ook oog voor het esthetische aspect van een interieurproject. Maar daarbij stopt het allerminst. Een interieurarchitect is dus veel meer dan een stijlgoeroe die met perfecte plaatjes staat te zwaaien.

Dit zijn de grootste misvattingen over een interieurarchitect.

Een interieurarchitect is geen pure creatieveling

Bij een renovatieproject komt heel wat meer kijken dan alleen de conceptbepaling voor de vernieuwde inrichting. Want ook de uitvoeringsfase is van bijzonder groot belang om het totale project te doen slagen. En ook daarin draagt een interieurarchitect meer dan zijn steentje bij. Hij bekijkt samen met jou hoe de praktische indeling van de ruimtes er moet gaan uitzien, denkt mee na over de concrete vertaling van het interieurconcept naar je woning en staat je bij met de selectie van de materialen.

Maak snel komaf met de grootste misverstanden over een interieurarchitect.

Een interieurarchitect is geen chaoot

Dacht je dat een interieurarchitect zijn biezen pakt nadat hij het interieurconcept van je dromen heeft voorgesteld met bijbehorende moodboards en materiaalsuggesties? Dan heb je het mis. Want een interieurarchitect is evengoed een dossierbeheerder die alle touwtjes van je interieurproject stevig in handen houdt. Daarbij is hij bij alle fases betrokken en zorgt hij voor een vlekkeloze follow-up van alle stappen in de herinrichting van je woning. Zo kun je op elk moment rekenen op zijn praktische begeleiding en ondersteuning op alle fronten.

Twijfel je over de juiste look en feel die je woning moet gaan uitstralen of zit je met praktische issues waarvoor je zelf niet meteen een oplossing ziet? Voor al die vragen kun je altijd terecht bij je interieurarchitect. Die gaat samen met jou op zoek naar de juiste antwoorden en neemt je dus heel wat zorgen uit handen. Vanuit zijn ervaring met de praktische kant van een renovatie- en interieurproject adviseert hij je bij alle belangrijke stappen die je moet zetten om een geslaagd project te garanderen.

 

Wil je er zeker van zijn dat jouw woning een stijlvolle en praktische inrichting krijgt waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien? En wil je daarbij op elk moment genieten van de overkoepelende begeleiding van een expert? Dan klop je maar beter zo snel mogelijk aan bij een interieurarchitect die je volledig ontzorgt.

Laat je
inspireren.

Onze projecten
interieurarchitect interieurarchitect interieurconcept interieurarchitect uitvoering interieurarchitect woning interieurarchitect inrichting

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden