MENU

Ambacht als dé interieurtrend van 2023

De interieurtrends van 2023 hebben 1 ding gemeenschappelijk: de waardering voor ambachtelijk werk. Puur vakmanschap staat immers centraal in de nieuwste interieurtrends. Het geeft je interieurinrichting alvast het cachet waar je naar op zoek bent.

Interieurtrend 1: verticale groeven

Kiezen voor verticale groeven in je schrijnwerk is een dubbele win. Het is namelijk de ultieme manier om eenvoudig een extra hoogtegevoel te creëren in je woning. Bovendien geeft het je interieurinrichting meer karakter. Het strakke, cleane interieur maakt door de toevoeging van details immers plaats voor een warmere variant. Of de verticale groeven dan enkel weggelegd zijn voor landelijke woningen? Nee hoor, ook in moderne huizen is deze interieurtrend een topper van formaat.

 

Interieurtrend 2: hout all the way

Waar de interieurtrends de voorbije jaren vooral naar het lichte, Scandinavische hout keken, gaan de interieurtrends van 2023 voor het warme karakter van donker hout. Donker getinte eik is daarbij een voltreffer. Maar ook zebrano is aan zijn opmars begonnen. Het donkere hout met zijn warme, oranjeachtige lijnen geeft je interieurinrichting een bijzondere twist.

 

Interieurtrend 3: stalen deuren in tal van kleuren

Stalen deuren zijn al lang niet meer weg te denken uit de interieurtrends. Anders is nu het uitgebreide kleurenpallet waaruit je kan kiezen. 

Stalen deuren zijn al lang niet meer weg te denken uit de interieurtrends.

De eeuwige klassieker blijft zwart, maar daarnaast maken andere metaalkleuren, zoals brons, eveneens hun intrede. En ook voor het glas in je stalen deur heeft deze nieuwe interieurtrend wat in petto. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stalen deur met gekleurd glas? Uniek, zoveel is zeker.

Interieurtrend 4: Terrazzo vloeren

Een authentieke vloer met een luxueuze uitstraling. Dat is zonder twijfel de Terrazzo vloer. Een gietvloer samengesteld uit marmerkorrels en een bindmiddel. Hoogkwalitatief, onderhoudsvriendelijk en naadloos bovendien. Een prachtige interieurtrend die je woning tot leven brengt.

 

 

Interieurtrend 5: afgeronde hoeken

Je woning een exclusieve touch geven? Afgeronde hoeken will do the magic. Een interieurtrend waarvoor vakmannen tot het uiterste gaan. Met resultaat. Want die afgeronde kolomkast of dat ronde keukeneiland straalt pure klasse uit. Hou je het liever iets eenvoudiger? Kies dan voor een werkblad met afgeronde in plaats van rechte randafwerking.

 

 

De interieurtrends van 2023 integreren in je interieur? Doen we bij Artenic.

 

Contacteer ons

Laat je
inspireren.

Onze projecten
interieurtrend interieurinrichting interieur ambacht nieuwste interieurtrends

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden