MENU

Hoe kies je de juiste binnenhuisarchitect?

Het interieur van je huis vormt de essentie van je leefomgeving. Het weerspiegelt niet alleen je persoonlijke stijl en smaak, maar heeft ook invloed op je gemoedstoestand, productiviteit en algemeen welzijn. Een binnenhuisarchitect is een professional die je kan helpen bij een ruimte die niet alleen esthetisch is, maar ook functioneel en comfortabel. Ontdek in deze inspiratietip wat de meerwaarde is van een goed uitgekozen binnenhuisarchitect.

Stijl en visie

Het is een belangrijk om te kiezen voor een binnenhuisarchitect met de stijl en visie die jij voor ogen hebt. Bij Artenic beginnen we met moodboardworkshops, een unieke manier om de gewenste sfeer en stijl van de klant te verkennen. Of je nu kiest voor een minimalistische, klassieke of eclectische stijl, binnenhuisarchitect Ilse Van der Stappen begrijpt jouw visie en vertaalt deze naar een ontwerp dat bij je past.

Vlotte communicatie

Vlotte communicatie is essentieel voor een succesvolle samenwerking. Bij Artenic streven we naar open en frequente communicatie. Daarom plannen we tweewekelijkse meetings met onze klanten tijdens het traject.

 

 

Artenic bestaat uit een team van vier interieurarchitecten die regelmatig overleggen, zowel op technisch als stilistisch gebied. Dit zorgt ervoor dat er altijd een frisse blik en tweede opinie is, waardoor we tot de beste oplossingen komen.

 

 

 

Jarenlange ervaring

Ervaring speelt vaak een grote rol bij de keuze van een binnenhuisarchitect. Artenic brengt een schat van ervaring met zich mee. Binnenhuisarchitect Ilse Van der Stappen zit maar liefst sinds het jaar 2000 in het vak. Ook de andere interieurarchitecten hebben heel wat relevante ervaring op de teller op gebied van interieurontwerp.

Moderne badkamer met wellness, ontworpen door Artenic.

Persoonlijke aanpak

Bij Artenic primeert een persoonlijke aanpak. Elke klant heeft één aanspreekpunt gedurende het hele proces. Dit betekent dat één interieurarchitect verantwoordelijk is voor alle aspecten van het project: van de eerste opmeting en kostenraming tot de werfopvolging en communicatie met de klant. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en persoonlijke ervaring voor elke klant.

 

Droom je van een interieur dat jouw persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt? Artenic is de ervaren binnenhuisarchitect die jij zoekt!

Laat je
inspireren.

Onze projecten
binnenhuisarchitect

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden