MENU

Voor een gezin te Balen gaven we een ruimte zonder functie een nieuwe bestemming: Een nieuwe badkamer.

 

Het doel was van een relatief donkere ruimte, een frisse badkamer te maken. Dit door middel van de juiste verlichting en materiaalgebruik. Ook is de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijk aspect in dit project.

 

Achter het lavabomeubel en in de douche maken we gebruik van XXL tegels. Deze hebben het voordeel dat je weinig tot geen voegen hebt. Dit geeft niet alleen een luxueus gevoel, maar is ook een plezier qua onderhoud. 

 

Het maatwerk meubilair is voorzien in fingerproof laminaat. In de kastenwand maken een we combinatie van witte kasten met een zwarte nis, waar een verticale LED-lijn de zwarte schabben oplicht. Dezelfde combinatie passen we toe op het lavabomeubel. Hier wordt op de zwevende zwarte lades een wit tablet voorzien uit Solid Surface.

 

Solid Surface is een materiaal dat naadloos verwerkt kan worden. De lavabo’s zijn op deze manier volledig uit hetzelfde stuk gemaakt als de rest van het tablet. Om het geheel nog onderhoudsvriendelijker te maken, voorzien we een afgerond plintje bovenop het tablet dat eveneens volledig naadloos afgewerkt is.

 

De spiegels van Occhio zijn een must in dit ontwerp. Deze ronde spiegels worden omringd met een LED die via sensoren bediend worden en verstelbaar zijn in lichtsterkte en kleurtemperatuur. Dit geeft je de mogelijkheid om te kiezen voor praktisch fel wit licht wanneer je voor de spiegel staat, en zacht warm licht wanneer je een gezellige sfeer wilt bekomen.

Laat je
inspireren.

Onze projecten

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden