MENU

Voor een jongedame uit Geel renoveerden we de bestaande keuken. 

 

De klant noemde zichzelf geen keukenprinses, de keuken moest dan ook functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Meer opbergruimte en werkvlak was een must. Grote breekwerken, zoals wanden of de vloer uitbreken, zag ze liever niet gebeuren.

 

Aangezien we de vloer behouden, moeten we tijdens de ontwerpfase rekening houden met bestaande aansluitingen en leidingen. De positie van de spoelbak en vaatwasser blijft hierdoor dezelfde. Hierop werken we verder om de keuken optimaal in te delen.

 

Het spoeleiland scheidt de leefruimte van de keuken. Om de openheid van de woning te behouden werken we aan de spoelbak met een glazen spatwand.

 

Tegenover het spoeleiland plaatsen we het kookeiland, met inductiekookplaat en geïntegreerde dampkap. Omdat het kookeiland een beperkte diepte heeft, plaatsen we achter de kookplaat een spatwand in hetzelfde materiaal als het werktablet.  In het verlengde van het kookeiland verwerken we een ontbijthoekje op krukjes, zo kan de werkbladhoogte blijven doorlopen. Beide eilanden voorzien we van een maximum aan opbergruimte. De materialen die we gebruiken in de eilanden zijn geïnspireerd op de metalen structuur van het huis. Zwarte onderkastjes gecombineerd met een RVS tablet geven het geheel een stoere en industriële uitstraling.

 

De toestellen zijn gegroepeerd in een hoge kastenwand. Boven en onder de toestellen is er nog opbergruimte. Aan de overzijde komt de hoge kastenwand deels terug, deze is net diep genoeg om het servies op te bergen. Naast de servieskast plaatsen we een open boeken- en decoratierek. De hoge kastenwanden zijn gemaakt in een houtlook laminaat om het geheel een warme en gezellige toets te geven.      

 

Laat je
inspireren.

Onze projecten

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden