MENU

Voor een koppel dat hun huis met tuin omruilde voor een nieuwbouw appartement met grote terrassen, namen we het volledige appartement onder handen.

 

Het appartement is compacter dan hun oude woning, toch willen ze voldoende opbergruimte en een ruimtelijk gevoel. De kinderen en kleinkinderen komen geregeld over de vloer, ook zij moeten hun plekje kunnen vinden in het nieuwe appartement.

 

Een lange kastenwand loopt van de inkomhal naar de leefruimte, hierin verwerken we een vestiairekast en bijkomende opbergruimte. Op de kast plaatsen we indirecte LED verlichting, deze geeft een gezellig en functioneel licht.

 

De keuken plaatsen we achteraan in de ruimte, de hoge kastenwand met de toestellen doorbreken we met een nis voor de inductiekookplaat. Het spoeleiland dat voor de kastenwand staat, voorzien we van een wit, halfhoog muurtje. Aan het eiland bevestigen we een tablet, hier kunnen de kleinkinderen huiswerk maken als oma kookt.

 

Een uitbreidbare tafel zorgt voor voldoende zitruimte als er bezoek is. Aan de tafel werken we met pendels van Occhio, deze geven een functioneel licht naar beneden om de tafel aan te lichten, maar ook indirect licht naar boven wat voor een gezellige sfeer zorgt tijdens het eten.

 

Doorheen het volledige appartement laten we dezelfde materialen en kleuren terugkomen om een eenheid te creëren. Het lichte hout van de plafondhoge kasten combineert mooi met de vloer en het werkblad van de keuken. Zwarte elementen zorgen voor contrast en maken het tot een boeiend geheel.

Laat je
inspireren.

Onze projecten

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden