MENU

Voor een alleenstaande papa van drie jonge kinderen transformeerden we de zolderruimte, die enkel dienst deed als opbergruimte, tot een master bedroom.

 

Onze opdracht was om een functioneel en esthetisch geheel te vormen tussen twee verschillende functies: het slapen en het baden. De belangrijkste wensen van de klant waren een ligbad en voldoende opbergruimte. De ruimte moest een plek van rust worden.

 

Op een subtiele manier delen we de verschillende functies op.  We maken gebruik van verticale balken die een semi-transparante afscheiding vormen tussen het slaap- en badgedeelte. Het badmeubel, dat zich over de volledige breedte van de ruimte uitstrekt, vormt een verbinding tussen de twee functies.

 

Tegen de verticale balken, die zich in het midden van de ruimte bevinden, plaatsen we het lavabomeubel. Evenwijdig hiervan voorzien we over de volledige lengte van de ruimte lage eiken kasten. De spiegel krijgt zijn plekje tegen de balken.

 

Het badmeubel doet in zijn verlengde ook dienst als zitbank. Hieronder vinden we nog extra lades. Rondom voorzien we een donkergrijze Mortex die ook achter het bed doorloopt. Dit geeft het geheel een stoere touch.

 

Witte kolomkasten, die ook voor voldoende opbergruimte zorgen, vormen een afscheiding tussen de master bedroom en de trap.

 

Door het gebruik van verschillende soorten verlichting creëren we een boeiende sfeer. Voor functioneel en algemeen licht maken we gebruik van opbouwspots. De wandlampen aan de trap geven een zacht, indirect licht. Naast het bed plaatsen we nachtlampjes die draaibaar zijn. Zo kan je ’s avonds voor het slapengaan nog genieten van een goed boek.

 

 

 

 

 

Laat je
inspireren.

Onze projecten

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden