MENU

Voor een gezin met twee kinderen verbouwden we de oude, geleefde badkamer naar een eigentijdse badkamer met het nodige comfort.

 

Onze opdracht was om een gebruiksvriendelijke badkamer te creëren. In de beginfase van het project twijfelde de klant of ze naast de inloopdouche ook een bad zouden voorzien. Samen met de klant beslisten we tijdens het ontwerpproces om enkel een grote inloopdouche te voorzien.

 

Als we de badkamer binnenkomen, zien we een ruim lavabomeubel. Het zwevend tablet is opgebouwd uit Solid Surface, een onderhoudsvriendelijk materiaal dat we naadloos kunnen verwerken. Door gebruik te maken van een grote spiegel verruimen we visueel de badkamer. Een LED profiel zorgt voor voldoende functioneel licht aan het lavabomeubel. Onder het tablet vinden we een ladeblok gemaakt uit houtlaminaat. Dit ladeblok kan je ook gebruiken als zitbank. Naast opbergruimte zit ook de convector in het meubel verwerkt.

 

Tegenover het lavabomeubel zien we de grote inloopdouche, waarvan de wanden & vloer met Mortex zijn bezet. Deze techniek komt ook terug achter het lavabomeubel. We hebben voor de rest van de badkamervloer een bijpassende keramische tegel gebruikt.

 

Rechts van de inloopdouche hebben we een hoge kastenwand, waarin stopcontacten verwerkt zijn voor het opladen van elektrische tandenborstels. Achter de inloopdouche zit het toilet verstopt. De kastenwand en het toilet zijn afgewerkt met hetzelfde houtlaminaat als het lavabomeubel. Bovenop de kasten verwerken we indirecte verlichting, die de badkamer mooi oplicht.

 

Horizontale lamellen voor het raam zorgen op elk moment van de dag voor privacy en daglicht. Door de lamellen te voorzien over de volledige breedte van de ruimte krijg je een mooi lijnenspel.

Laat je
inspireren.

Onze projecten

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden