MENU

Voor een gezin met kinderen werkten we de ongebruikte tweede badkamer af tot een luxueus geheel.

 

De positie van het bad, douche, toilet en lavabo waren reeds aangesloten volgens het plan van de architect. Ook deel een van het kraanwerk en de verlichting was al voorzien. Met deze opstelling/elementen houden we rekening tijdens de ontwerpfase.

 

Omdat de opstelling van de badkamer voor een groot deel bepaald was, bekijken we of we deze, mits enkele minieme aanpassingen, optimaal functioneel kunnen indelen. Douche en toilet stonden tegenover elkaar, wat de doucheruimte krap maakte. Er was nood aan opbergruimte en een aantal leidingen van technieken moesten weggewerkt worden.

 

Bij het binnenkomen van de ruimte zien we het lavabomeubel, gemaakt uit een zwarte fingerproof laminaat. In de lades onder de opzetkommen kunnen we spulletjes opbergen. Een open legplank voor het opbergen van enkele handdoeken maakt het geheel speelser en minder eentonig. Rechts van het lavabomeubel staat een kolomkast voor overige handdoeken en producten. Achter deze kolomkast zitten ook de leidingen van technieken weggewerkt. Door middel van een toegangsluik in de rug van deze kast blijven de leidingen bereikbaar.

 

Boven het lavabomeubel voorzien we extra opbergruimte in de spiegelkasten. Een ingewerkt LED profiel onder de spiegelkasten geeft een gezellig, indirect licht.

 

In ons ontwerp hebben we door middel van een voorzetwand het toilet kunnen opschuiven. Dit maakt de douche een stuk ruimer, bijna de volledige breedte van de badkamer. De douche schermen we af met een fumé glazen douchewand met zwarte profielen. De zwarte accenten laten we terugkomen in het kraanwerk van de douche. Om van de douche een waterdichte kuip te maken werken we met Mortex op de wanden en de vloer. Op deze manier hebben we geen voegen wat makkelijker is in onderhoud. De Mortex laten we ook terugkomen als spatwand aan het lavabomeubel, hier in een witte kleur.

 

De omkasting van het bad trekken we door tot tegen het doucheglas, zo hebben we extra afzetvlak voor producten of persoonlijke decoratie. Achter het bad voorzien we twee XL-tegels als spatwand. De tegels hebben een marmerlook met warme kleuren die goed passen bij de kleur van de Mortex.

 

Boven het bad werken we met een opbouw LED profiel dat zijdelings, indirect licht geeft. Dit in combinatie met richtbare spots die we op het profiel monteren, geeft het gezin veel mogelijkheden om de badkamer gezellig maar ook functioneel te verlichten.

Laat je
inspireren.

Onze projecten

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden