MENU

Voor een mama met kind verzorgden we het interieur van hun nieuwbouwwoning waar de gezelligheid nog ontbrak.

 

De keuken, vloer en lichtpunten werden reeds voorzien in de nieuwbouwwoning. De stijl die door de woning stroomt is modern en strak, maar straalt toch de nodige gezelligheid uit. Onze opdracht was om een leefruimte te ontwerpen die perfect aansluit bij deze elementen.

 

Openheid staat centraal in deze woning, waardoor alle functies in elkaar doorvloeien. Om de zithoek knusser te maken voorzien we een haard die als roomdivider dienst doet. Deze haard geeft warmte en gezelligheid aan zithoek, bureau en eetruimte.

 

Onder de haard is er een sokkel aanwezig die doorloopt tot in de zithoek. Deze verbindt de verschillende elementen van het meubel met elkaar, maar werkt ook als het perfecte voetstuk voor decoratie of kunst.

 

De tv hangen we op aan een voorzetwand die bekleed wordt met een houtlaminaat, die een warme toets aan het strakke geheel geeft. We lijnen de wand uit met het raam en voorzien indirecte verlichting boven het geheel.

 

Aan de andere kant van de haard vinden we een zwevend tablet dat dienst kan doen als bureaumeubel. Het ontwerp zorgt ervoor dat dit deel van de leefruimte multifunctioneel blijft. Hierboven voorzien we hangkasten die voor genoeg opbergruimte zorgen om al het nodige weg te bergen. Een LED-lijn zorgt voor voldoende werklicht aan het bureau.

 

In de eetruimte voorzien we een kastenwand waarin een wijnkoeler verborgen zit. Door middel van inschuifkasten komt deze barkast tevoorschijn. Deze kastenwand sluit mooi aan bij de vormgeving van de bestaande keuken.

Laat je
inspireren.

Onze projecten

Zeg ‘ja!’ tegen je nieuwe interieur van de hoogste klasse!

Contacteer ARTENIC voor een uniek ontwerp op maat.

Maak een afspraak

Laat je inspireren in onze toonzaal:

Beerstraat 26, 2450 Meerhout

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak, maar we zijn steeds telefonisch bereikbaar op:

Maandag:Ma:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Dinsdag:Di:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Woensdag:Wo:

Gesloten

Donderdag:Do:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Vrijdag:Vr:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 17.00

Zaterdag:Za:

9:00 - 12:00 en 13.00 - 16.00

Zondag:Zo:

Gesloten

Vul je gegevens in en bekijk
de 5 interieurtips van Artenic

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

GSM-nummer*

Verzenden